Serpenyőben, forró olajban a csirkecombok minden oldalát átsütjük, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékba beleöntjük a bort, állandóan kevergetve kissé besűrítjük, visszatesszük a combokat, a mazsolát és a koriandert. Sóval, borssal ízesítjük, lefedjük, és kislángon 30 percig főzzük. Közben a sárgabarackokat megfelezzük, kimagozzuk, és a serpenyőbe tesszük. Ráöntünk másfél deci vizet, és 15 percig kislángon főzzük, közben a combokat gyakran megmozgatjuk, hogy oda ne kapjanak. Egy másik, tapadásmentes serpenyőben megpirítjuk az egész mandulákat, majd félretesszük. A csirkecombokat tányérokra rendezzük, az őrölt mandulát pedig belekeverjük a mártásba. Jól elkeverjük, felforraljuk, és még 2 percig főzzük. A csirkére öntjük, megszórjuk a mandulával, és tálaljuk.
Szia!
Óra és Naptár
Ez itt a Just Like You Homepage! (Hogy mi is ez?- Nézd meg a GY.I.K. menüben!)