Panama torta
mindmegette.hu 2006.05.05. 21:50
| |
Hozzávalók:
Tészta:
7 tojás
25 dkg porcukor
3 púpos evőkanál (lehetőleg) holland kakaó
14 dkg darált dió
Krém:
14 dkg margarin
14 dkg porcukor
2 púpozott evőkanál kakaó
1 tojás
1 tojássárgája
|
Elkészítés: A 7 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, belekeverjük a kakaót és a diót, majd a 7 tojás habbá vert fehérjéjét. Sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük a piskótát. Miután a piskóta kihűlt, háromba vágjuk. 14 dkg margarint 14 dkg porcukorral habosra keverünk, és hozzáadjuk a kakaót, az egész tojást és az egy sárgáját. Minden réteget megkenünk krémmel, majd a tetejét és az oldalát is.
| |