8 szem szilvát félreteszünk. A leveskockát 2,5 dl meleg vízben feloldjuk. A szalonnát, a szilvát és a hagymát nagy darabokra vágjuk, a pisztáciával és a mazsolával összekeverjük, a vajban megpároljuk, és beleöntjük a leves felét. Sóval, borssal ízesítjük, és kislángon összefőzzük. A hússzeleteket vékonyra kiveregetjük, kettőt-kettőt keresztben egymásra teszünk, és a közepükre 1 adag szilvás krémet kenünk. A szeleteket közép felé haladva szorosan felgöngyöljük, és zsineggel átkötjük. Mély serpenyőben, kevés olajban aranyszínűre pirítjuk a tekercseket, majd ráöntjük a levest, beletesszük a fűszercsokrot, sóval, borssal ízesítjük, és lefedve 20 percig pároljuk. A félretett szilvákat a maradék szilvás krémmel megtöltjük, és a főzés vége előtt 5 perccel ezeket is a hús mellé tesszük. Borssal és kaporral megszórva tálaljuk.
Szia!
Óra és Naptár
Ez itt a Just Like You Homepage! (Hogy mi is ez?- Nézd meg a GY.I.K. menüben!)