12 kis fej újburgonya 50 dkg főtt sertéshús 1 citrom (leve) 1 avokádó 2 sárga húsú őszibarack 3 sárgabarack 1 mogyoróhagyma 5 evőkanál olaj 2 evőkanál borecet vagy 2 evőkanál száraz fehérbor csipetnyi gyömbér (reszelt) 1 evőkanál grill fűszerkeverék 1 fej saláta só
A díszítéshez snidlingszár
ELKÉSZÍTÉS
A burgonyát sós vízben puhára főzzük, majd meghámozzuk, kihűtjük, és kockákra vágjuk. A húst felkockázzuk. Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, húsát felkockázzuk, és azonnal meglocsoljuk citromlével. Az őszibarackokat és sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe dobjuk, majd meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és húsukat felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, kettévágjuk, és fokhagymapréssel összezúzzuk. Hozzáadjuk az olajat, az ecetet vagy bort, a maradék citromlét, a gyömbért, és grill fűszerkeverékkel ízesítjük, majd habosra keverjük. A salátát megmossuk, nagyobb leveleit kettévágjuk, és salátástálra tesszük. A húst, a burgonyát és a gyümölcsöket a saláta tetejére rendezzük, és a szósszal leöntjük. Snidlingszárral díszítjük.
Szia!
Óra és Naptár
Ez itt a Just Like You Homepage! (Hogy mi is ez?- Nézd meg a GY.I.K. menüben!)